BONA FESTA MAJOR!

El passat mes d’octubre el Casal Popular de Joves el Moll celebrava el seu primer any d’existència. Lluny queden ja aquelles reunions de poques persones, les hores i tardes donant voltes a com podríem donar forma a un projecte que nasqués des dels propis joves del poble i per als propis joves del poble.

Després d’un estiu intens de definir i redefinir el projecte, el Moll obria les seves portes als joves de Celrà amb un objectiu clar: ser un espai de trobada per a tots ells des d’on es poguessin organitzar activitats diverses i, així, connectar les diferents generacions que convivim als carrers però que mai havíem treballat juntes per un projecte en comú.

Ja amb un any i mig de bagatge a l’esquena, els aprenentatges han sigut moltíssims. L’adquisició de responsabilitats, el debat sa per construir consensos i així aprendre els uns dels altres, l’obertura del projecte del CPJ El Moll a cada cop més gent… són petites les passes que fem però és llarg el trajecte, i anem camí de tot. I és per això que, en aquests dies de Festa Major, d’exaltació festiva, les portes del Moll estaran obertes: per servir de base a tots aquells joves de Celrà que s’organitzen per fer un poble més viu (gràcies Jovent, gràcies Taxeks, gràcies Esplai, gràcies SEPC, gràcies Goges…) i que treballaran incansablement aquests dies i perquè tots els qui vulgueu venir a conèixer el projecte pugueu fer-ho de la manera més pròxima possible.

Joves. El poble també és nostre.És per a viure-hi, conviure-hi, conèixre’ns i créixer junts.

Joves. Ens cal somiar! Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres. Ningú millor que tots plegats sap quines són les nostres necessitats, problemes, preocupacions i dubtes. Ningú millor que tots junts podrem identificar-los, donar-los forma i superar-los.

Joves. En aquesta vida frenètica del creixement il·limitat, el ritme constant que no ens permet aturar-nos per mirar què passa amb les nostres vides… que no ens facin fora dels nostres pobles. També són per a viure-hi, estimar-hi, passar-hi hores i construir-hi projectes. La solució és a les nostres mans… t’animes a construir-la amb nosaltres?

Casal Popular de Joves El Moll

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s